Ook in 2016 een finaleplaats bij de Grote Grillworsttest van Nederland voor Slagerij Boersema

In 2016 hebben ruim 180 slagers hun grillworst ingezonden voor de nationale Grillworsttest, en ook dit jaar is slagerij Boersema weer een van de finalisten.

Gildeslager Boersema uit Grijpskerk heeft een eervolle vermelding ontvangen in de Grote Grillworsttest. “Dit is een bijzondere en lekkere worst, want de slager kiest voor een grovere structuur”, zei de jury over de grillworst van slagerij Boersema. “Onze grillworst uit eigen worstmakerij is een product waar we trots op zijn, dus deze eervolle vermelding is een eer”, zei Gildeslager Boersema. Het bijzondere aan de grillworst van 2016 is dat deze glutenvrij is geen smaakversterkers bevat en 20% minder zout bevat.

De jury zei: ”Bij de finalekeuring is er extra kritisch bekeken, het ging om de kleinste details. Een goede grillworst bepaalt de reputatie van de slager en verleidt je al vanuit de toonbank. De geur komt je al tegemoet! Een combinatie van een mooie vleessmaak, een eerlijke worststructuur, uitgebalanceerde kruiden en smaken maken een grillworst een product om voor om te rijden!"

Over Gildeslager Boersema

"Kwaliteit door ambachtelijkheid is ons motto, waar kan maken we alles zelf. Dat zijn ongeveer 25 worstsoorten, 20 soorten vleeswaren, 10 soorten barbecuespiezen, vlug- en panklaar artikelen en nog veel meer. Ook maken we gemiddeld 3.000 gehaktballen per week voor de winkel en de horeca. Verder mag de Groninger droge worst (winnaar Dagblad van het Noorden-test 2008), zoete en bakbloedworst, hoofdkaas en grove Groninger leverworst niet in het assortiment ontbreken. Voor al deze streekproducten rijdt men graag vele kilometers om. Onze grillworst kunnen we nu aan deze rij producten toevoegen."

Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m