Held van de Smaak

Henk Boersema van Gildeslagerij Boersema uit Grijpskerk is verkozen tot Groningse Held van de Smaak 2013.
Het thema van dat jaar van de Heldenverkiezing was: Worst.
Alle Groningse kandidaat-deelnemers hebben tijdens een bezoek van de juryleden aan hun bedrijf, de gelegenheid gehad om de juryleden te overtuigen van hun kwaliteiten als Held van de Smaak. Aan de hand van de kernwaarden van de Week van de Smaak (smaak, duurzaamheid, streekeigen, ambachtelijk en de pioniersfunctie) beoordeelde de jury de kandidaat-helden.

Week van de Smaak

Met de verkiezing van Held van de Smaak wil de organisatie van de Week van de Smaak
ambachtelijke producenten in het zonnetje zetten.
Ieder jaar is er een ander thema, in 2013 was dit Worst. De landelijke Held van de Smaak verkiezing vindt plaats tijdens de Week van de Smaak.

De Week van de Smaak is een nationaal evenement waarbij in elke provincie lokale activiteiten met als kernthema “smaak” centraal staat. Het draait in deze week om ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding. Restaurants, producenten, consumenten, winkels, buurthuizen, supermarkten, kookscholen, boerderijen, zorginstellingen en basisscholen kunnen meedoen met een eigen smaakmakende activiteit.
Zij kunnen deze initiatieven aanmelden via www.weekvandesmaak.nl.

Landelijke verkiezing

Henk Boersema vertegenwoordigde de provincie Groningen bij de landelijke verkiezingen op 28 september 2013 in Venlo, de Hoofdstad van de Smaak 2013. Dit jaar stond de verkiezing van de Held van de Smaak 2013 in het teken van de ambachtelijke worst. Slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich bijzonder inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten kunnen dingen naar deze prijs.


Bekijk ook ons filmpje! KLIK HIER


Zie ook:  www.welkominzuidhorn.nl

Landelijke verkiezing

Henk Boersema vertegenwoordigt de provincie Groningen bij de landelijke verkiezingen op 28 september in Venlo, de Hoofdstad van de Smaak 2013. Dit jaar staat de verkiezing van de Held van de Smaak 2013 in het teken van de ambachtelijke worst. Slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich bijzonder inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten kunnen dingen naar deze prijs.

- See more at: http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/18189/slager-boersema-grijpskerk-held-van-de-smaak/#sthash.TJBpYbcH.dpuf

Landelijke verkiezing

Henk Boersema vertegenwoordigt de provincie Groningen bij de landelijke verkiezingen op 28 september in Venlo, de Hoofdstad van de Smaak 2013. Dit jaar staat de verkiezing van de Held van de Smaak 2013 in het teken van de ambachtelijke worst. Slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich bijzonder inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten kunnen dingen naar deze prijs.

- See more at: http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/18189/slager-boersema-grijpskerk-held-van-de-smaak/#sthash.TJBpYbcH.dpuf

Landelijke verkiezing

Henk Boersema vertegenwoordigt de provincie Groningen bij de landelijke verkiezingen op 28 september in Venlo, de Hoofdstad van de Smaak 2013. Dit jaar staat de verkiezing van de Held van de Smaak 2013 in het teken van de ambachtelijke worst. Slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich bijzonder inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten kunnen dingen naar deze prijs.

- See more at: http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/18189/slager-boersema-grijpskerk-held-van-de-smaak/#sthash.TJBpYbcH.dpuf
Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m